Kinesiotaping

Kinesiotaping – Økt blodsirkulasjon

Stadig flere åpner øynene for kinesiotaping, noe man blant annet kan se på internasjonale idrettsutøvere i store mesterskap. Kinesiotaping har en rekke egenskaper innen behandling av for eksempel achillesproblematikk, kne-, hofte- og ryggsmerter, skulderplager og tensjonshodepine.

Metoden er utviklet av japaneren Dr Kenzo Kase, og brukes for å dempe smerter og inflammasjon, og å avlaste overbelastet muskulatur.

Tapen, som er elastisk og av samme vekt som huden, løfter huden fra underliggende vev og tar dermed av trykk på smertereseptorer. I tillegg vil dette stimulere til økt blodsirkulasjon og lymfedrenasje i området under tapen.

Kinesiotaping_mbiceps_brachii_av_fysioterapeut_Rune_Bui-Lorentzen_2 Kinesiotaping_mbiceps_brachii_av_fysioterapeut_Rune_Bui-Lorentzen

Vi er en kveldsåpen fysioterapiklinikk som holder til i Askerhallen ishall. Våre terapeuter er en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Tigers og Asker Kunstløp Klubb. Med bred kompetanse innen idretts- og arbeidsrelaterte plager ønsker vi deg hjertelig velkommen til en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter.

Behandlingen kan være meget effektiv på blant annet:

  • Akillessmerter
  • Knesmerter
  • Ryggsmerter
  • Skuldersmerter
  • Hodepine