Svein Tore Aksnes har jobbet på Akimi Asker siden 2017.Han er spesialist i muskel og skjelett. Sertifisert redcord neurac terapeut og har godkjent idrettsmedisin av idrettens helsesenter. Han har bred kompetanse og hans store interesser innen fysikalsk behandling er vanskelige saker med pasienter med mye smerter.

Han har over 30 års erfaring innen idrett og arbeidsrelaterte plager. Svein Tore vil komme til røttene til pasientens plager og ser på pasienten som en helhet når han stiller sin diagnose. Det etter en meget grundig undersøkelse.

Utdanning
Svein Tore Aksnes, spesialist i muskel og skjelett ( OMI ). Idrettsmedisin, McKenzie terapi, rehabilitering og trening. Han autorisert laserbandler med High Power Laser klasse 4 og bruker trykkbølge behandling daglig på Akimi Asker.

Karriere
Har erfaring som fysioterapeut for LLKS-damelandslaget i håndball og Oslo Filharmoniske Orkester, I tillegg hatt ansvar for skadebehandling i flere eliteserielag innen håndball, basket og Ishockey. Tidligere aktiv håndballspiller og trener på høyt nivå. Nå er han Fysioterapeut for Frisk Asker Ishockey og Asker Kunstløp Klubb.

Terapeutens kvalifikasjoner

  Spesialist i muskel og skjelett ( OMI )
 Idrettsmedisin godkjent fra idrettens helsesenter
 Laserbehandling, High Power Laser klasse 4
 Trykkbølge behandling
  Muskelakupunktur, Smertebehandling med nåler

Fysioterapeut Svein Tore Aksnes Akimi Asker