Bedriftsavtale

Bedriftsavtale med tverrfaglig behandling klinikk !

Bedriftsavtale Akimi Asker

Hvem er vi?

AKIMI Askerhallen er en tverrfaglig klinikk med fysioterapeuter, manuell terapeut og massasjeterapeut.

Gjennom vårt daglige samarbeid, vår fagkunnskap og bruk av hverandres spisskompetanse, kan vi tilby et helhetlig behandlingstilbud.

I de tilfeller vi ikke kan hjelpe, henviser vi videre til spesialister.

Bakgrunnen for en bedriftsavtale:

Mange bedrifter sliter i dag med stort sykefravær og økte kostnader som følge av dette. For en enkelt bedrift koster arbeidsgiverperioden (første 16 dager) 41600 kr pr ansatt som er sykemeldt (kilde: SINTEF).

Dette gjør det mer og mer aktuelt med forebyggende tiltak for å unngå arbeidsrelaterte plager blant de ansatte og redusere kostnader.

En bedriftsavtale på behandling har vist seg å være en svært effektiv måte å redusere sykefraværet på i form av å kartlegge risikofaktorer for de ansatte, drive aktiv forebygging og komme så raskt som mulig i gang med behandling når plager eller skader oppstår.

Fokus på bedriftens viktigste ressurs: de ansatte !

Våre tjenester kan bidra til økt konsentrasjon og effektivitet, økt trivsel og velvære, reduksjon i arbeidsrelaterte plager og bedre helse.

Vi tror at gjennom et slikt tiltak vil de ansatte føle seg bedre ivaretatt. De vil føle seg betydningsfulle og derfor yte mer og de vil få en bedre holdning og en sterkere lojalitet overfor arbeidsgiver og bedriften.

Alle medarbeidere er viktige for gode resultater.

Les om våre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

 

For mer informasjon eller ønsker dere et tilbud på bedriftsavtale ta kontakt med oss på epost: asker@akimi.no

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 21. november 2017