Idrettsmassasje

Idrettsmassasje – Bli kvitt muskelspenningene med massør og massasjeterapeut med bred kompetanse.

Idrettsmassasje er en dypere form for muskelbehandling. Her inngår mange forskjellige teknikker som har til formål å redusere smerte, bedre bevegelighet og normalisere spenninger i muskulaturen. Her jobber terapeuten mer direkte på bestemte muskler eller muskelgrupper hvor det er tydelige problemer. Massasjen er kraftig og terapeuten tilpasser seg alle pasienter. Dette er en meget populær behandlingsmetode for muskelplager og kan brukes til alt fra idrettsplager til arbeidsrelaterte smerter som statisk arbeid foran PC.

Massasjebehandlingen utføres på behandlings benk og vi bruker kun allergi frie oljer.  Massasjeterapeuten har bred erfaring innen idrettsmassasje og jobber daglig med Frisk Asker ishockey og Asker kunstløp klubb. Han har også mye erfaring med annen toppidrett men over halvparten av hans pasienter er vanlige mennesker med arbeidsrelaterte plager og mye muskelspenninger.

Frisk Asker ishockey behandles med idrettsmassasje av massasjeterapeut Hans Christian Løwø

 

Eksempler på tilstander vi behandler:

Vi tilbyr et variert behandlingstilbud:

Flere av disse behandlingsformene kan kombineres etter pasientens behov. Vår massasjeterapeut jobber daglig med blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp og har meget bred erfaring som massør og massasjeterapeut. Han er medlem av Norges massasjeforbund.

Akimi Askerhallen sin massør og massasjeterapeut jobber også tverrfaglig med både fysioterapeuter og kiropraktor på klinikken. Vi ønsker å kombinere vår kompetanse  for å få pasienten raskest mulig smertefri igjen.

Kontakt oss for time idag. Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.