Idrettsmassasje er en dypere form for muskelbehandling. Her inngår mange forskjellige teknikker som har til formål å redusere smerte, bedre bevegelighet og normalisere spenninger i muskulaturen. Her jobber terapeuten mer direkte på bestemte muskler eller muskelgrupper hvor det er tydelige problemer. Massasjen er kraftig og terapeuten tilpasser seg alle pasienter. Dette er en meget populær behandlingsmetode for muskelplager og kan brukes til alt fra idretts plager til arbeidsrelaterte smerter som statisk arbeid foran PC.


Idrettsmassasje Akimi AskerFrisk asker med massasjeterapeut akimi asker

Hvordan utføres en idrettsmassasje behandling ?

Massasjebehandlingen utføres på behandlings benk og vi bruker kun allergifrie oljer.  Massasjeterapeuten har bred erfaring innen idrettsmassasje og jobber daglig med Frisk Asker ishockey og Asker kunstløp klubb. Han har også mye erfaring med annen toppidrett men over halvparten av massasjeterapeuten sine pasienter er vanlige mennesker med arbeidsrelaterte plager og mye muskelspenninger.

Massasje kan kombineres med muskelakupunktur

Idrettsmassasje kan også kombineres med muskelakupunktur hvor massasjeterapeuten bruker akupunktur nåler på bestemte problemer i en muskel. Som triggerpunkter og muskelknuter. Etter over 10 års erfaring som toppidrett massør ser vi positive resultater med kombinasjonen av behandlingsformene. Dette kan være avgjørende for pasienter med store muskel plager.

Har du spørsmål rundt dette er det bare å kontakte oss på telefon eller epost. Vi hjelper deg gjerne.