Kinesiotaping

Kinesiotaping – Økt blodsirkulasjon og smertelindring !

Kinesiotaping Akimi Asker !Stadig flere åpner øynene for kinesiotaping, noe man blant annet kan se på internasjonale idrettsutøvere i store mesterskap. Kinesiotaping har en rekke egenskaper innen behandling av for eksempel achilles problematikk, kne-, hofte- og ryggsmerter, skulderplager og spenningshodepine.

Metoden er utviklet av japaneren Dr Kenzo Kase, og brukes for å dempe smerter og inflammasjon, og å avlaste overbelastet muskulatur.

Tapen, som er elastisk og av samme vekt som huden, løfter huden fra underliggende vev og tar dermed av trykk på smertereseptorer. I tillegg vil dette stimulere til økt blodsirkulasjon og lymfedrenasje i området under tapen.

Vi er en kveldsåpen fysioterapiklinikk som holder til i Askerhallen ishall. Våre terapeuter er en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Tigers og Asker Kunstløp Klubb. Med bred kompetanse innen idretts- og arbeidsrelaterte plager ønsker vi deg hjertelig velkommen til en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter.

Behandlingen kan være meget effektiv på blant annet:

  • Akillessmerter
  • Knesmerter
  • Ryggsmerter
  • Skuldersmerter
  • Hodepine

Les om våre andre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Asker ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 20. november 2017