Kinesiotaping

Kinesiotaping – Økt blodsirkulasjon

Stadig flere åpner øynene for kinesiotaping, noe man blant annet kan se på internasjonale idrettsutøvere i store mesterskap. Kinesiotaping har en rekke egenskaper innen behandling av for eksempel achillesproblematikk, kne-, hofte- og ryggsmerter, skulderplager og tensjonshodepine.

Metoden er utviklet av japaneren Dr Kenzo Kase, og brukes for å dempe smerter og inflammasjon, og å avlaste overbelastet muskulatur.

Tapen, som er elastisk og av samme vekt som huden, løfter huden fra underliggende vev og tar dermed av trykk på smertereseptorer. I tillegg vil dette stimulere til økt blodsirkulasjon og lymfedrenasje i området under tapen.

Kinesiotaping Akimi Askerhallen av Rune Bui-Lorentzen Kinesiotaping m.biceps brachii_av fysioterapeut Rune Bui-Lorentzen

Vi er en kveldsåpen fysioterapiklinikk som holder til i Askerhallen ishall. Våre terapeuter er en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Tigers og Asker Kunstløp Klubb. Med bred kompetanse innen idretts- og arbeidsrelaterte plager ønsker vi deg hjertelig velkommen til en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter.

Behandlingen kan være meget effektiv på blant annet:

  • Akillessmerter
  • Knesmerter
  • Ryggsmerter
  • Skuldersmerter
  • Hodepine

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Vi tilbyr et variert behandlingstilbud:

Kontakt oss for time idag. Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.