Stadig flere åpner øynene for kinesiotaping, noe man blant annet kan se på internasjonale idrettsutøvere i store mesterskap. Kinesiotaping har en rekke egenskaper innen behandling av for eksempel akilles problematikk. Videre med kne-, hofte- og ryggsmerter, skulderplager og spenningshodepine.

Behandlingen er smertefri og vi kan lære bort kinesiotape teknikker til pasienter som har behov for støtte. Det gir også avlastning for smerter i kroppen.


kinesiotaping akimi asker skulder

Kinesiotaping akimi asker skulder

Kinesiotaping utviklet av Japaneren dr. Kenzo kase

Metoden er utviklet av japaneren Dr Kenzo Kase, og brukes for å dempe smerter og inflammasjon, og å avlaste overbelastet muskulatur. Tapen, som er elastisk og av samme vekt som huden. Den løfter huden fra underliggende vev og tar dermed av trykk på smerte reseptorer i kroppen. I tillegg vil dette stimulere til økt blodsirkulasjon og lymfedrenasje i området under tapen.

Bred erfaring med kinesiotape

Vi er en kveldsåpen fysioterapiklinikk som holder til i Askerhallen ishall. Våre terapeuter er en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Tigers og Asker Kunstløp Klubb. Med bred kompetanse innen idretts- og arbeidsrelaterte plager ønsker vi deg hjertelig velkommen til en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter.

Vi har mange flere behandlingstilbud og du kan lese om alle ender våre tjenester. Vi er alltid oppdatert på nye metoder og teknikker hvor våre terapeuter tar nye kurs årlig for å oppdatere seg på behandlingsteknikker.