Radial trykkbølge behandling er en ny alternativ fysikalsk behandlingsmetode som baserer seg på teknologi som genererer ikke-fokuserte trykkbølger. Et såkalt “ballistisk prinsipp”. Behandlingen stimulerer og gir effektiv støtte til de underliggende mekanismene for kroppens selv reparerende evne. Det bedrives utstrakt forskning på effektene av behandlingen og man har godt dokumentert økt blodsirkulasjon. Det gir lokal smertelindrende effekt og økt metabolisme. Det er vanlig å oppleve umiddelbar smertelindring og dermed bedret bevegelse.


Trykkbølgebehandling akimi asker

Trykkbølge behandling akimi asker

Hvordan foregår en trykkbølge behandling ?

Forut for radial trykkbølgebehandling gjøres en klinisk/ funksjonell undersøkelse. Ultralyd og MR kan være gode supplement til diagnostisering. Under en behandling kan du få opp til 2000 slag / pulser i smerteområdet. Dette er en normal behandling. Trykket varieres ut fra pasientens toleranse og angivelse av smertefokus. Behandlingstiden overstiger sjelden 10 minutter og gjennomføres med ca. 7 dagers intervall. En serie på 2-5 behandlinger er ofte tilstrekkelig. Behandlingen skal ikke skje parallelt med injeksjoner eller annen medikamentell støtte. Eventuelle bivirkninger er minimale.

Autoriserte terapeuter som utfører behandlingen

Akimi Asker er opptatt av nyere forskning på behandlingsteknikker og våre terapeuter tar årlige kurs for å oppdatere seg på metoder som har god effekt på smertebehandling for pasienter. Våre terapeuter har bred erfaring innen bruk av laser og kontakt oss gjerne om du her flere spørsmål om smertebehandling med laser.