Trykkbølge behandling

Trykkbølgebehandling – Effektivt mot senebetennelser !

Radial trykkbølgebehandling er en ny alternativ fysikalsk behandlingsmetode som baserer seg på teknologi som genererer ikke-fokuserte trykkbølger, et såkalt “ballistisk prinsipp”. Behandlingen stimulerer og gir effektiv støtte til de underliggende mekanismene for kroppens selv reparerende evne. Det bedrives utstrakt forskning på effektene av behandlingen og man har godt dokumentert økt blodsirkulasjon, lokal smertelindrende effekt og økt metabolisme. Det er vanlig å oppleve umiddelbar smertelindring og dermed bedret bevegelse.

Trykkbølgebehandling hos Akimi Asker 2

Forut for radial trykkbølgebehandling gjøres en klinisk/ funksjonell undersøkelse. Ultralyd og MR kan være gode supplement til diagnostisering. En behandlingsdose på 2000 pulser i smerteområdet er vanlig. Trykket varieres ut fra pasientens toleranse og angivelse av smertefokus. Behandlingstiden overstiger sjelden 10 minutter og gjennomføres med ca. 7 dagers intervall. En serie på 2-5 behandlinger er ofte tilstrekkelig. Behandlingen skal ikke skje parallelt med injeksjoner eller annen medikamentell støtte. Eventuelle bivirkninger er minimale.

For mer informasjon, gå til: www.ergomove.no

Trykkbølgebehandling hos Akimi Asker !

Trykkbølgebehandling kan være meget effektiv på blant annet :

  • Tennisalbue
  • Golfalbue
  • Musearm
  • Plantar farcitt ( smerter i hælen )
  • Akillessmerter
  • Skuldersmerter

Les om våre andre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Asker ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 20. november 2017