Smertebehandling med laser

Smertebehandling med laser  mot akutte og kroniske smerter i muskler og ledd !

Akimi Asker kan nå tilby smertebehandling med laser HPL15 (High Power Laser ).

High Power Laser er klassifisert som klasse 4 laser, noe som betyr at den er 30 ganger så kraftig som andre lasertyper som brukes i behandling sammenheng. Dette gjør at man kan penetrere mye dypere ned i det skadede kroppsvevet og få meget god behandlingeffekt, selv på veldig dyptliggende strukturer.

Smertebehandling med laser på albue. Akimi Asker

High Power Laser benytter seg av tre forskjellige bølgelengder på laserstrålene i én og samme behandling for optimal effekt i det skadede kroppsvevet. Laserenergi øker hastigheten på kroppens egen reparasjons evne gjennom å stimulere proteinsyntese og celleproliferasjon. Dette gir rask reduksjon i smerte, reduserer inflammasjon og betennelse, den reduserer hevelse og gir økt funksjon. Smertebehandling med laser er helt smertefri for pasienter når den blir utført av terapeutene på Akimi Asker. Våre terapeuter har vært igjennom kurs og har meget god erfaring med behandling med laser klasse 4.

Du kan lese mer om vår laser her på www.chattanoogarehab.com

Laserbehandling kan være effektiv på mange forskjellige smerter og plager.

Denne behandlingsformen er effektiv på en rekke type skader, både akutte og mer langvarige smerter. Vi ser god effekt på eksempelvis akutte skader allerede fra dag 1. Senebetennelser i albue, skulder, kne og akilles. En frossen skulder, rygg og nakkesmerter, skulderplager, brister i muskler og strekkskader.

Ta kontakt med oss i dag, dersom du ønsker laserbehandling eller lurer på om smertebehandling med laser kan være noe for deg. Våre terapeuter er tilgjengelige for deg og hjelper deg om du har flere spørsmål om smertebehandling med laser.

Timebestilling kan du gjøre her på vår online booking.

Smertebehandling med laser Akimi Asker. Frisk Asker

Les om våre andre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 26. november 2019