High Power Laser er klassifisert som klasse 4 laser, noe som betyr at den er 30 ganger så kraftig som andre lasertyper som brukes i behandling sammenheng. Dette gjør at man kan penetrere mye dypere ned i det skadede kroppsvevet og få meget god behandlingeffekt, selv på veldig dyptliggende strukturer. Smertebehandling med laser klasse 4 er en moderne og effektiv behandlingsmetode for smerter.

High Power Laser benytter seg av tre forskjellige bølgelengder på laserstrålene i én og samme behandling for optimal effekt i det skadede kroppsvevet. Laserenergi øker hastigheten på kroppens egen reparasjons evne gjennom å stimulere proteinsyntese og celleproliferasjon. Dette gir rask reduksjon i smerte, reduserer inflammasjon og betennelse, den reduserer hevelse og gir økt funksjon. Smertebehandling med laser er helt smertefri for pasienter når den blir utført av terapeutene på Akimi Asker. Våre terapeuter har vært igjennom kurs og har meget god erfaring med behandling med laser klasse 4.


Laserbehandling skulder akimi asker

Smertebehandling laser albue akimi asker

Laserbehandlingen kan være effektiv mot smerter 

Denne behandlingsformen er effektiv på en rekke type skader, både akutte og mer langvarige smerter. Vi ser god effekt på eksempelvis akutte skader allerede fra dag 1. Senebetennelser i albue, skulder, kne og akilles. Videre på en frossen skulder, rygg og nakkesmerter, samt brister i muskler og strekkskader.

Mer informasjon om laserbehandling ?

Det kan du lese mer om her på www.chattanoogarehab.com

Autoriserte terapeuter utfører smertebehandling med laser

Våre terapeuter er autoriserte behandlere av klasse 4 laser og har bred erfaring innen behandling med laser. De har vært igjennom grundige kurs og klare for å hjelpe deg.

Ta kontakt med oss i dag, dersom du ønsker laserbehandling eller lurer på om smertebehandling med laser kan være noe for deg. Våre terapeuter er tilgjengelige for deg og hjelper deg om du har flere spørsmål om smertebehandling med laser.