Akimi Asker lager innleggssåler som kan korrigere for en rekke feilstillinger som medfører smerteproblematikk. Her kan man behandle en rekke smertetilstander, så vel som forebygge dem. En grundig undersøkelse er svært viktig for å tilpasse såler.

Tenk deg såler som kan korrigere fot stillingen for maksimal avlastning og optimal kraftoverføring. På Akimi Asker såleklinikk utfører vi tilpassing av såler basert på grundig funksjons undersøkelse og gjennomgang av føttene. Alle kan få såler som er spesielt tilpasset deres egne føtter helt uavhengig av aktivitets- og ambisjons nivå. Et variert utvalg av såler gjør at vi kan tilpasse til både idretts sko og hverdagslige sko.


Innleggssåler tilpasses Akimi AskerVasyli Pcpoil akimi asker

Undersøkelse for innleggssåler

En undersøkelse hos Akimi Asker tar ca 30 minutter og terapeuten lager såler til deg som du kan ta med hjem etter funksjons undersøkelsen. Innleggssålene har lang holdbarhet og de føles solide når du bruker dem.

Sålene føles også veldig behagelig og mange merker allerede effekten av såler umiddelbart. Om det gjelder ett perfekt tråkk du får med såler som blir brukt til å maksimere trykket og kraften ved sykling. Det kan føles litt uvant med såler de to første ukene men etter den tiden har gått vil de aller fleste ikke gå tilbake til vanlige såler.

Bred erfaring med såler og feilstilling i foten

Akimi Asker har lang erfaring med tilpassing av innleggssåler og vi har levert såler til pasienter i godt over 10 år.

Vi har hatt flere leverandører på innleggssåler og vi holder oss alltid oppdatert på utviklingen av nye såler. Våre terapeuter prøver selv sålene i en lengre periode for å finne de beste sålene vi kan levere til våre pasienter. Er det ett nytt produkt vi liker, tar vi det inn i vårt sortiment på klinikken. Har dere flere spørsmål om våre såler kan dere ta kontakt med oss.