Innleggssåler

Innleggssåler – Tilpasses av profesjonell fysioterapeut !

Akimi Asker lager innleggssåler som kan korrigere for en rekke feilstillinger som medfører smerteproblematikk. Her kan man behandle en rekke smertetilstander, så vel som forebygge dem.

Tenk deg såler som korrigerer fot stillingen for maksimal avlastning og optimal kraftoverføring. På Akimi Asker såleklinikk utfører vi tilpassing av såler basert på grundig funksjons undersøkelse og gjennomgang av føttene. Alle kan få såler som er spesielt tilpasset deres egne føtter helt uavhengig av aktivitets- og ambisjons nivå. Et variert utvalg av såler gjør at vi kan tilpasse til både idretts sko og hverdagslige sko.

Undersøkelse av feilstilling av dine føtter for innleggssåler

Innleggssåler Akimi Asker
Innleggsåler Akimi Asker

En undersøkelse hos Akimi Asker tar ca 30 minutter og terapeuten lager såler til deg som du kan ta med hjem etter funksjons undersøkelsen. Innleggssålene har lang holdbarhet og de føles solide når du bruker dem.

Sålene føles også veldig behagelig og mange merker allerede effekten av såler umiddelbart. Om det gjelder ett perfekt tråkk du får med såler som blir brukt til å maksimere trykket og kraften ved sykling.

Det kan føles litt uvant med såler de to første ukene men etter den tiden har gått vil de aller fleste ikke gå tilbake til vanlige såler.

Akimi Asker har lang erfaring med tilpassing av innleggssåler og vi har levert såler til pasienter i godt over 10 år.

Vi har hatt flere leverandører på innleggssåler og vi holder oss alltid oppdatert på utviklingen av nye såler. Våre terapeuter prøver selv sålene i en lengre periode for å finne de beste sålene vi kan levere til våre pasienter. Er det ett nytt produkt vi liker, tar vi det inn i vårt sortiment på klinikken. Har dere flere spørsmål om våre såler kan dere ta kontakt med oss her.

 Vi anbefaler innleggssåler for blant annet :

Ønsker du lese om flere skader og smerteproblemer kan du finne dem under her.

Kontakt oss for en vurdering av dine feilstillinger i føtter, så lager vi såler til deg. Akimi Asker holder til i Askerhallen ishall. Kun 5 minutter gange fra Asker sentrum.

Våre terapeuter står klare for å hjelpe deg !

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 29. november 2017