Underarm smerter

Underarm smerter – Bli kvitt smertene i dag hos Akimi Asker

Underarmsmerter i albuen og underarmen kan enten komme i fra selve albueleddet, underarmen eller være refererte smerter fra nakken, skulderregionen og triggerpunkter ( hypersensitive muskelknuter ) i skulderbladets muskulatur. Nervene som kommer ut fra nakkevirvlene kan gi smerter, prikking og stikking, nummenhet og nedsatt kraft. Videre kan nervene være klemt et eller annet sted mellom nakken og skulderen.

Underarm smerter av karpal tunnel syndrom:

Underarmsmerter hos Akimi AskerPå håndflaten og underarm siden av håndleddet finnes en bred sene som beskytter muskler, sener, blodårer og nerver som passerer gjennom håndleddet og ut i hånden. Sammen med underarms benene danner denne sene platen en tunnel som kalles karpal tunnelen.

Den største nerven som går her er medianusnerven. Det er en av de tre hovednervene i underarm og hånd. Den forsyner flere muskler og gir oss følesans i underarm og hånd, inklusive håndflatesiden av tommel, pekefinger, langfinger og halve ringfingeren.

Karpaltunnelsyndrom forårsakes av at det blir for trange forhold i karpaltunnelen, noe som fører til press på medianusnerven. Dette fører til nummenhet og prikking i de tre midterste fingrene og noen ganger i tommelen også. I alvorlige tilfeller kan man få sterke smerter i samme området. Karpaltunnelsyndrom er langt hyppigere hos kvinner enn menn. Enkelte yrkesgrupper, som håndverkere, frisører, servitører og skribenter, er også mer utsatt. Graviditet og tidligere håndleddsbrudd kan øke sjansen for å få karpaltunnelsyndrom.

Underarm smerter av musearm ( senebetennelse i underarmen ):

Musearm eller senebetennelse i underarmen/albuen er en av de hyppigste plagene til PC brukere. Det forekommer oftest ved statisk og gjensidig arbeid, men kan også komme sigende over tid. Smertene kjennetegnes ved murrende og verkende smerte på utsiden av underarmen/albuen. Det blir problematisk å bruke armen og flere opplever vanskeligheter ved å holde en kopp eller skjenke seg et glass drikke.

Vi tilbyr følgene behandlingsmetoder:

 • Manipulasjon ( løsne ledd som har låst seg )
 • Leddmobilisering ( tøying av leddkapsel )
 • Tøyninger
 • Trykkbølgebehandling
 • Kinesiotaping
 • Muskulær behandling
 • Massasje teknikker
 • Nevrologiske teknikker
 • Smertebehandling med nåler
 • Stabiliserende trening
 • Veiledning, råd og øvelser

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Her kan du lese om våre tjenester og hvilken behandling vi tilbyr.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Asker ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Kontakt oss idag !

 

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 29. november 2017