Som fysioterapeut har man inngående kunnskap om fysioterapi og menneskekroppens funksjonelle anatomi. Samt oppbygging og funksjon muskel-, nerve- og skjelettsystemet. Dette er av avgjørende betydning for å kunne diagnostisere, behandle og forebyggende funksjonsfeil og smertetilstander i muskel- og skjelett systemet. Kroppen kan på mange måter sammenlignes med et økosystem. Hvor samarbeidet mellom flere prosesser og strukturer er viktig for en optimal funksjon. Å vurdere dette samspillet og ta høyde for de interne og eksterne faktorene som kan påvirke dette, er en viktig del av evidens-basert fysioterapi.


Fysioterapi Akimi Asker nyFysioterapi Akimi Asker

Bestill time hos fysioterapeut med bred erfaring

På Akimi Asker har fysioterapeutene bred faglig kompetanse og lang erfaring. De oppdaterer og kurser seg jevnlig i fysikalsk behandling. De lærer nye behandlingsteknikker og oppdaterer seg på forskning av smerte, smertefysiologi og smertebehandling. I tillegg til over 45 års erfaring fra privat praksis mellom seg, har fysioterapeutene våre også omfattende erfaring fra både bredde- og toppidrett. De kan blant annet skilte med 17 sesonger som fysioterapeuter for Frisk Asker Ishockey, 7 sesonger med Asker Kunstløp Klubb, 4 sesonger med kvinnelandslaget i håndball, 4 sesonger med Asker Aliens og 2 sesonger med det norske ishockeylandslaget, for å nevne noen.

Stort nettverk med spesialister

Vårt store nettverk av andre helseprofesjoner og spesialister innen helsevesenet er en ekstra trygghet for deg som pasient. På denne måten kan Akimi som en seriøs aktør innen fysikalsk behandling tilby et variert behandlingstilbud. Slik at du som pasient skal bli ivaretatt og fulgt opp på best mulig måte.