Triggerpunkt

Triggerpunkt – Bli kvitt smertene i dag med profesjonell behandling

Triggerpunkt behandles Akimi AskerEt triggerpunkt kalles gjerne muskelknute og er i prinsippet et lite ømt og hardt punkt på en muskel. Et slikt punkt kan være enten aktivt og stråle ut smerte eller latent/inaktivt da det kun kan føles som et ømt punkt. Vi har flere forskjellige metoder som kan deaktivere et aktivt triggerpunkt.

Behandlingen muskelakupunktur / smertebehandling med nåler har som hovedmål å deaktivere triggerpunkt som er aktivt. Denne behandlingsmetoden er meget effektiv og du kan være helt smertefri etter kun få behandlinger.

Subcutan-behandling ble utviklet at dr.med. Peter Baldry. Med overflate subcutan-behandling kan man deaktivere et slikt punkt. Behandlingen er smertefri og effektiv.

Intramuskulær behandling, eller dyp behandling, søker å deaktivere triggerpunkt ved å sette nåler mest mulig presist inn i punktet.

Den siste behandlingen for deaktivering av triggerpunkt med nåler er elektroterapeutisk stimulering. Med nålen i triggerpunktet setter man elektroder på nålene og stimulerer med et TNS-apparat.

Vår massør utfører også flere behandlingsmetoder som demper smertene i muskelknuter og de vonde punktene. Les mer om dette på massasje i hovedmenyen vår.

Dersom du har spørsmål om våre behandlinger eller søker hjelp til smertelindring, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi tilbyr følgene behandlingsmetoder :

  • Tøyninger
  • Trykkbølgebehandling
  • Kinesiotaping
  • Muskulær behandling
  • Massasje teknikker
  • Smertebehandling med nåler
  • Stabiliserende trening

Veiledning, råd og øvelser

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Her kan du lese om våre tjenester og hvilken behandling vi tilbyr.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Kontakt oss i dag. Våre terapeuter er klare for å hjelpe deg.

 

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 2. januar 2018