Klassisk massasje har som formål å løse opp spenninger i muskulaturen, enten ved myk strykning til hard knaing av muskler og bindevev. Trenger man en avkobling fra en hektisk hverdag er klassisk massasje en meget bra behandling for å redusere stress og løse opp stiv muskulatur. Det stimulerer immunforsvaret vårt og fremhever følelsen av velvære.

Regelmessig massasje fjerner tretthet og ømhet i muskulaturen. Du føler deg mer avslappet, mykere og mer bevegelig. De aller fleste har godt av å unne seg en massasje for å bli kvitt sine plager.


Klassisk massasje akimi asker

Massasje Akimi Asker

Hvordan utføres klassisk massasje behandling ?

Massasjebehandlingen utføres på behandlings benk og vi bruker kun allergi frie oljer.  Massasjeterapeuten har bred erfaring innen idrettsmassasje og jobber daglig med Frisk Asker ishockey og Asker kunstløp klubb. Han har også mye erfaring med annen toppidrett men over halvparten av hans pasienter er vanlige mennesker med arbeidsrelaterte plager og mye muskelspenninger.

Bred erfaring og kompetanse innen massasje behandlinger

Vår massasjeterapeut jobber daglig med blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp og har meget bred erfaring som massør og massasjeterapeut. Han er medlem av Norges massasjeforbund.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Asker ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.