Klassisk massasje

Klassisk massasje av erfaren massør og massasjeterapeut !

Klassisk massasje hos Akimi Asker 2Klassisk massasje har som formål å løse opp spenninger i muskulaturen, enten ved myk strykning til hard knaing av muskler og bindevev. Trenger man en avkobling fra en hektisk hverdag er klassisk massasje en meget bra behandling for å redusere stress, løse opp stiv muskulatur, stimulere immunforsvaret og fremheve følelsen av velvære.

Regelmessig massasje fjerner tretthet og ømhet i muskulaturen. Du føler deg mer avslappet, mykere og mer bevegelig. De aller fleste har godt av å unne seg en massasje for å bli kvitt sine plager.

Massasjebehandlingen utføres på behandlings benk og vi bruker kun allergi frie oljer.  Massasjeterapeuten har bred erfaring innen idrettsmassasje og jobber daglig med Frisk Asker ishockey og Asker kunstløp klubb. Han har også mye erfaring med annen toppidrett men over halvparten av hans pasienter er vanlige mennesker med arbeidsrelaterte plager og mye muskelspenninger.

Vår massasjeterapeut jobber daglig med blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp og har meget bred erfaring som massør og massasjeterapeut. Han er medlem av Norges massasjeforbund.

Akimi Askerhallen sin massør og massasjeterapeut jobber også tverrfaglig med både fysioterapeuter og kiropraktor på klinikken. Vi ønsker å kombinere vår kompetanse  for å få pasienten raskest mulig smertefri igjen.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 20. november 2017