Prolaps

Prolaps – Individuell behandling hos profesjonelle terapeuter

Prolaps behandling Akimi AskerMange nordmenn sliter med prolaps som skaper store smerter, som igjen skaper skaper søvnmangel og konsentrasjons svikt i hverdagen. Sagt på en enkel måte er prolaps en skade på en eller flere av mellomvirvelskivene i ryggen. Denne typen skader kommer gjerne av langvarig slitasje eller et kraftig traume/ulykke.

Det som er viktig dersom din prolaps skal bli ordentlig behandlet er å få stillet en korrekt diagnose og god rådgivning og veiledning. Ved hjelp av øvelser hjelper vi musklene med å slappe av, leddene til å bevege seg normalt og jobber med å stabilisere ryggen. Får man hevelsene til å gå ned samtidig, vil de fleste bli mye bedre.

Et prolaps og smertene som følger med den, er et sammensatt problem og individuelt fra person til person. Derfor legger vi også stor vekt på individuell behandling når vi får inn klienter med prolaps. Jo mer komplekst problem, jo flere smerter og desto større behov for tverrfaglig behandling. Akimi Asker er en tverrfaglig klinikk hvor terapeutene samarbeider for å få pasientene raskest mulig smertefrie. Det blir lagt stor vekt på riktig opptrening av skiveprolaps med spesifikk trening,  men nesten like stor vekt på forskjellige behandlingsmetoder for å dempe alle muskelsmerter som oppstår etter en prolaps.

Vi tilbyr følgende behandlingsmetoder for prolaps :

  • Tøyninger
  • Muskulære teknikker
  • Massasje teknikker
  • Nevrologiske teknikker
  • Smertebehandling med nåler
  • Stabiliserende trening
  • Veiledning, råd og øvelser

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Vi tilbyr et variert behandlingstilbud:

Her kan du lese om dine andre plager og smerter :

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Asker ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 20. november 2017