Frisk Asker Ishockey  

Akimi har siden 2002 hatt et tett samarbeid med Frisk Asker Ishockey. Vi stiller med våre terapeuter og følger opp spillerne på trening og kamper.Det kommer i tillegg til behandling på klinikken. Dette har gitt oss en unik kompetanse på idrettskader og akutte skader.

Asker Kunstløp Klubb

Akimi Asker har vært en stolt samarbeidspartner med Asker Kunstløp Klubb siden januar 2010. Vi jobber daglig med utøverne i elitegruppen innen trening, forebyggende trening og behandling her på klinikken. Dette gir oss en unik kompetanse her på klinikken og vi ser meget gode resultater hos den enkelte utøver.

Vasyli Innleggssåler

Akimi tilbyr innleggsåler til all slags idrett og hverdagslige sko typer. Sålene er behagelig og har lang holdbarhet. Undersøkelsen blir utført av våre dyktige terapeuter og skanningen av føttene blir utført i på klinikken. Dette får frem feilstillinger i føttene etter endt undersøkelse.


Frisk askerAsker kunstløp klubbManag-E logoThon Hotel Vettre

Thon Hotel Vettre

Akimi Asker hjelper ansatte hos Thon Hotel Vettre med blant annet arbeids,- og stress relaterte plager. Vi har fokus på aktiv rehabilitering og kommer raskt igang med forebyggende og akutt behandling for plagene som kan oppstå i arbeidslivet.

Manag-E Nordic AS 

Vi får meget gode tilbakemeldinger på våre bedriftsavtaler. Daglig leder i Manag-E Norge sier:

“Manag-E Norge AS er et travelt IT selskap med totalt 28 ansatte som daglig bruker mange timer foran pc’er. Som et forebyggende tiltak introduserte vi massasje for alle de ansatte og har hatt veldig gode resultater. Vi har holdt på snart et år og ser at både trivsel og effektivitet øker hos alle de som benytter tilbudet. Jeg benytter meg selv regelmessig av tilbudet og setter veldig pris på denne tjenesten som virkelig øker energinivået. Det fjerner de plagene man får etter mange timer og år foran en dataskjerm. Jeg vil absolutt anbefale dette til alle bedrifter uansett størrelse. Slik vi har det, med at massøren kommer til oss en gang pr uke, blir det veldig effektivt og lett tilgjengelig for alle. Rett og slett en veldig god investering.”

KRISTIAN JENSEN, DAGLIG LEDER MANAG-E NORGE AS