Massasje

Massasje :

Massasje er en form for terapi hvor muskler og andre bløtdeler av kroppen blir manipulert for å forbedre helse og velvære. Variasjonen av behandlingen varierer fra myk stryking til hard knaing av muskler og bindevev til dypere manuelle teknikker.

Massasje har vært praktisert som en helende terapi for århundrer i nesten enhver kultur over hele jordkloden. Massasje letter på spenning (tensjon) i muskulaturen, reduserer stress, og fremhever følelser av avslappethet. Selv om massasje påvirker kroppen som ett hele, så påvirker det mer presist aktiviteten av musklene og skjelettet, blodomløpet, lymfe og nervesystemet.

Mange av oss har en hektisk hverdag med mye stress, hvor plager som stiv nakke og skuldre, hvor hodepine ofte et et symptom på disse muskelplagene. Vår massør kan redusere disse smertene og behandle sine pasientene til å komme ut av en ond sirkel med mye muskelspenninger.

Akimi Askerhallen sin massør og massasjeterapeut jobber også tverrfaglig med både fysioterapeuter og kiropraktor på klinikken. Vi ønsker å kombinere vår kompetanse for å få pasienten raskest mulig smertefri igjen.

Behandlingen utføres på massasjebenk og vi bruker allergi frie oljer i vår behandling.

 

massasje akimi asker

Eksempler på tilstander vi behandler:

Vi tilbyr et variert behandlingstilbud:

Flere av disse behandlingsformene kan kombineres etter pasientens behov. Vår massasjeterapeut jobber daglig med blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp klubb og har meget bred erfaring som massør og massasjeterapeut. Han er medlem av Norges massasjeforbund.

Kontakt oss for time idag. Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking.