Massasje

Massasje – Effektiv behandling for muskelsmerter !

Massasje er en form for terapi hvor muskler og andre bløtdeler av kroppen blir manipulert for å forbedre helse og velvære. Variasjonen av behandlingen varierer fra myk stryking til hard knaing av muskler og bindevev til dypere manuelle teknikker.

Massasje har vært praktisert som en helende terapi for århundrer i nesten enhver kultur over hele jordkloden. Massasje letter på spenning (tensjon) i muskulaturen, reduserer stress, og fremhever følelser av å være avslappet. Selv om massasje påvirker kroppen som ett hele, så påvirker det mer presist aktiviteten av musklene og skjelettet, blodomløpet, lymfe og nervesystemet.

Massasje Akimi Asker !

Massasje er en meget populær behandlingsform

Den mest populære behandlingsformen i Norge nå er massasjebehandling. Det finnes flere forskjellige massasjemetoder og de aller fleste utføres her hos oss på Akimi Asker. Klassisk massasje, idrettsmassasje, segmentmassasje, triggerpunktsmassasje, bindevevsmassasje og gravidmassasje er forskjellige typer behandlingsmetoder vår massasjeterapeut og massør jobber med daglig. Noe av det aller viktigste med massasjebehandling er berøring. Det har en veldig avslappende og beroligende effekt på mennesker. Helt fra vi er nyfødte er berøring livsviktig for videre utvikling av blant annet motorikk og søvnmønster.

Behandlingen utføres på massasjebenk og vi bruker allergifrie oljer i vår behandling.

Massasje mot stress og arbeidsrelaterte plager

Mange av oss har en hektisk hverdag med mye stress og lite søvn. Plager som stiv nakke og skuldre er et voksende problem hvor pasienter ofte kommer med symptomer som hodepine og lavt energi nivå. Akimi Asker får flere og flere henvendelser av pasienter med disse plagene og i følge nyere forskning kan massasjebehandling hjelpe deg. Vår massør kan redusere disse smertene og behandle sine pasientene til å komme ut av en ond sirkel med mye muskelspenninger og stressrelaterte plager.

Massøren og massasjeterapeuten har høy kompetanse og bred erfaring innen massasje

Vår massasjeterapeut jobber daglig med blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp klubb og har meget bred erfaring som massør og massasjeterapeut. Han er medlem av Norges massasjeforbund.

Akimi Askerhallen sin massør og massasjeterapeut jobber også tverrfaglig med både fysioterapeuter og kiropraktor på klinikken. Vi ønsker å kombinere vår kompetanse for å få pasienten raskest mulig smertefri igjen. Vår massasjeterapeut er sertifisert dry needling terapeut og kan bruke muskelakupunktur som enda et ledd for å redusere muskelknuter og spenninger i muskulaturen. Metoden kan være svært effektiv i kombinasjon med massasje. Behandlingen tilpasses etter samråd med pasienten. Om du ønsker mer informasjon om muskelakupunktur kan du lese mer om det i vår link til smertebehandlingen på denne siden eller så kan du gå inn å lese om våre tjenester og hvilke typer behandling vi leverer her på Akimi Asker.

Vi kan hjelpe deg med :

 • Akutte og kroniske nakke – ryggsmerter
 • Hodepine
 • Svimmelhet
 • Overbelastningslidelser
 • Skuldersmerter
 • Knesmerter
 • Nedsatt bevegelighet
 • Muskelspenninger
 • Prolaps / Isjias
 • Triggerpunkter ( hypersensitive punkter i en muskel )
 • Følgetilstander etter skade, operasjoner, brudd og sykdom

Les om våre andre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og ønsker alle hjertelig velkommen til en avslappende massasjebehandling her på Akimi Asker. Det er korte ventelister og vi har online booking.

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 15. august 2018