Massasje har vært praktisert som en helende terapi for århundrer i nesten enhver kultur over hele jordkloden. Massasje letter på spenning i muskulaturen, reduserer stressrelaterte plager og fremhever følelser av å være avslappet. Selv om massasje påvirker kroppen som ett hele, så påvirker det mer presist aktiviteten av musklene og skjelettet. Blodomløpet, lymfe og nervesystemet påvirkes også.

Massasjebehandling er en form for terapi hvor muskler og andre bløtdeler av kroppen blir manipulert for å forbedre helse og velvære. Terapeuten hos oss jobber med bindevev og bruker mange forskjellige dypere manuelle teknikker. Mulighetene er mange og du som pasient velger hva som passer deg best. Variasjonen av behandlingen vil variere fra myk stryking til hardere behandling av muskler og muskelknuter.


Massasje Akimi AskerMassasje Akimi Asker ny

Massøren og massasjeterapeuten har høy kompetanse innen massasje

Vår massasjeterapeut jobber daglig med blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp klubb. Han har meget bred erfaring som massør og massasjeterapeut. Terapeuten er medlem av Norges massasjeforbund.

Massasjebehandling mot stress og arbeidsrelaterte plager

Mange av oss har en hektisk hverdag med mye stress og lite søvn. Plager som stiv nakke og skuldre er et voksende problem hvor pasienter ofte kommer med symptomer som hodepine og lavt energi nivå. Akimi Asker får flere og flere henvendelser av pasienter med disse plagene og i følge nyere forskning kan massasjebehandling hjelpe deg. Vår massør kan redusere disse smertene og behandle sine pasientene til å komme ut av en ond sirkel med mye muskelspenninger og stressrelaterte plager.

Den mest populære behandlingsformen i Norge nå er massasjebehandling. Det finnes flere forskjellige massasjemetoder som blant annet klassisk massasje og idrettsmassasje. Triggerpunktsmassasje og gravid massasje er også populære hos oss.