Muskel og skjelettskader er en meget stor utgiftspost, både for det offentlige og for arbeidsgivere. Man regner med at disse typer skader og plager utgjør mellom 70 og 90 milliarder i året. Som følge av dette ser at det blir mer og mer vanlig med helseforsikring, både privat og gjennom arbeidsgiver.

Akimi Asker samarbeider med alle leverandører av helseforsikring og skadeforsikring. Vi er også godkjent behandler gjennom Idrettens Skadetelefon/idrettens Helsesenter. Disse forsikringene dekker som regel utredning med behandling hos fysioterapeut og kiropraktor. Men kan også dekke billeddiagnostikk, utredning hos andre spesialister og kirurgiske inngrep. Det kan også variere noe på antallet behandlinger som dekkes.


Helseforsikring

Kom raskt tilbake til idrett eller arbeid ved å bruke din forsikring hos oss

Dersom uhellet skulle være ute, og du har behov for utredning og behandling, kan du selvfølgelig benytte deg av helseforsikringen din hos oss. Vi har lang erfaring med både akutte skader og belastningsskader, både mosjons-, sports- og arbeidsrelatert. Har du allerede mottatt et saksnummer og en betaling garanti, slipper du å tenke på betaling. Da  kan du rette alt fokus mot å komme så raskt tilbake som mulig.

Akimi har mange pasienter som bruker sin helseforsikring hos oss

Mange av våres pasienter har helseforsikring på jobben og de er glade for hjelpen din kan får hos oss. Vi er også det medisinske apparatet til blant annet Frisk Asker hockey, Asker Turn og Asker Kunstløp Klubb for å nevne noen.