Hodepine

Hodepine kan behandles – Kontakt Akimi Asker for hjelp

Hodesmerter Akimi AskerHodepine er en av våre vanligste plager, og kommer av mange forskjellige årsaker. Hodeplager eller svimmelhet er noe de fleste vil oppleve i løpet av livet. Mange pasienter oppsøker våre behandlere for å finne årsaken til smertene og finne frem til riktig behandling. Noen av de vanligste hodeplagene er spenningshodepine ( stress relaterte og muskulære problemer ), cervikogen hodepine (feilstillinger i nakken), klasehodepine og migrene.

Etter en grundig undersøkelse gir vi informasjon om diagnose, årsak til smerte, funksjonssvikt og prognose. Vi forteller deg hvordan vi kan hjelpe deg og hva du kan gjøre selv for å gjøre tilstanden bedre.

Mange har en hektisk hverdag med jobb, familie, trening, lite søvn og så videre, som gjør at spenningen i muskulaturen i spesielt nakke og skuldre kan gi symptomer på spenningshodepine. Dette er en av de vanligste årsakene til at pasienter oppsøker oss med hodepine smerter. Vi har flere behandlingsmetoder som kan dempe for plagene deres.

Akimi Asker er en kveldsåpen fysikalsk klinikk som holder til i romslige lokaler i Askerhallen ishall. Vi har en meget bred kompetanse innen idrett- og arbeidsrelaterte plager. Ta kontakt for en konsultasjon hos en av våre terapeuter.

Behandling av hodeplager:

  • Manipulasjon ( løsne ledd som har låst seg )
  • Leddmobilisering ( tøying av leddkapsel )
  • Muskulær behandling
  • Massasje teknikker
  • Nervemobilisering
  • Smertebehandling med nåler
  • Veiledning, råd og øvelser

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Her kan du lese om våre tjenester og hvilken behandling vi tilbyr.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

 

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 29. november 2017