Krystallsyke

Krystallsyke – Bli kvitt svimmelheten hos dyktige terapeuter

Krystallsyke behandling hos Akimi AskerKrystallsyke er en vanlig årsak til svimmelhet.

Balanseorganet sitter i labyrinten i det indre øret. I labyrinten er det otolitter (krystaller), disse beveger normalt på seg og slik at man vet hvor man er i rommet. Otolittene kan falle inn i buegangene i labyrinten, da vil det skape feilsignaler i balanseorganet som kan gi svimmelhet. De fleste som lider av krystallsyke utløser svimmelhetsanfall når de legger seg ned/ snur seg i sengen, eller kikker opp.Det kommer ganske umiddelbart og varer i underkant av 1 minutt.

Det kan føles som man snurrer i rommet eller som om rommet snurrer rundt en, også beskrevet som å kjøre karusell.I tillegg kan man bli kvalm, uvel og gi hodepine.

Du vil bli undersøkt grundig av våre terapeuter for å utelukke andre årsaker til svimmelhet.

Finner vi positiv test på krystallsyke vil vi behandle deg her på klinikken. Våre terapeuter har bred erfaring og kompetanse innen svimmelhet og vertigo som det blir kalt på fagspråket.

Behandlingen er som regel svært effektiv og de fleste blir bra igjen etter kun noen få behandlinger. Kontakt oss i dag !

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Les om våre andre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

Kontakt oss for time idag.

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Asker ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 20. november 2017