Velkommen

Akimi Asker er en tverrfaglig og kveldsåpen klinikk som holder til i romslige lokaler i Askerhallen ishall. Våre terapeuter er en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Tigers og Asker Kunstløp Klubb. Vi har meget bred kompetanse innen idrett og arbeidsrelaterte plager. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter.

Vår filosofi

Akimi Asker er forpliktet til å levere høy kvalitet på alle våre fysikalske tjenester. Vi har høy kompetanse innen fysioterapi, kiropraktikk og massasje. Som en tverrfaglig fysikalsk klinikk støtter vi nærmiljøet i Asker.

Vårt fokus er at våre terapeuter fortsetter å ta kurs i videre utdanning og følger med på nyere forskning om behandlingsmetoder som fungerer bra for våre pasienter. Vi har topp moderne behandlings apparater og har mange fysikalske tjenester mot skader og smerter.

Vårt oppdrag

Uansett om dine plager kommer av arbeidsskader, idrett eller andre årsaker, så ønsker vi deg velkommen til oss uten henvisning fra lege.

Høy kvalitet

Vi leverer tjenester av høy kvalitet innen fysikalsk behandling og vi har det nyeste innen trykkbølge og laserbehandling.

Vi bryr oss om våre pasienter

Vi lytter til våre pasienter og  leverer individuell behandling på kontoret. Du får med deg råd, veiledning og øvelser som du kan ta med deg hjem etter en behandlingstime.

Profesjonelle tjenester

Våre fire terapeuter har langt over 50 års toppidretts erfaring til sammen og vi deler lidenskap for å hjelpe pasienter med sine plager.

Kontakt oss i dag.

Fysioterapi Akimi Asker nySignature Akimi Asker

image-divider

Våre terapeuter

Hans Christian Løwø

Hans Christian Løwø

Massasjeterapeut

Praktisert siden 2007 og har har bred erfaring innen muskel plager og stress relaterte...

Les mer
Rune Bui-Lorentzen

Rune Bui-Lorentzen

Fysioterapeut

Jeg valgte fysioterapi fordi jeg ville hjelpe mennesker med smerter og problemer innen idrett og arbeid...

Les mer
Svein Tore Aksnes

Svein Tore Aksnes

Fysioterapeut

Spesialist i klinisk ortopedisk fysioterapi siden 2008 og har stor faglig kunnskap med lang erfaring...

Les mer
Magnus Juvet

Magnus Juvet

Kiropraktor

Mastergrad siden 2006 og har over 14 års erfaring som kiropraktor. Spesialiserer seg på ...

Les mer