Muskel akupunktur har som hovedmål å deaktivere triggerpunkter som er hyper sensitve punkter i en muskel. Behandlingen viser seg å være meget effektiv på slike plager og våre pasienter kan bli smertefri etter få behandlinger. Våre terapeuter er autoriserte behandlere av smertebehandling med akupunktur nåler.

I dag er akupunktur landets mest utbredte alternative behandlingsform. Dersom du har spørsmål om våre behandlinger eller ønsker en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter, er det bare å ta kontakt med oss.


Muskelakupunktur hos akimi askerMuskel akupunktur akimi asker

Overflate behandling med muskel akupunktur ( subcutan behandling )

Teknikk utviklet av dr.med Peter Baldry. Hovedteorien til behandlingen er deaktivering av triggerpunkter med overflate behandling. En sikker og lite smertefull behandling.

Dypere behandling med nåler ( intramuskulær behandling )

Deaktivering av triggerpunkter ved å sette nålene mest mulig presist inn i muskelknuten. Man søker en multippel rykk respons i en muskelfiber ved å føre nålen inn i triggerpunktet fra forskjellige vinkler. Behandling kan være mer smertefull men smerte etter behandling forsvinner raskt.

Elektroterapeutisk stimulering

Med nålen i triggerpunkter setter man elektroder på nålene og stimulerer med et TNS apparat. Behandlinger varer som regel i underkant av 30 min og er rimelig smertefri. Styrken på strømmen justeres etter hva pasienten merker av smerte. Effektivt på for eksempel en hamstring stress.