Muskelakupunktur

Muskelakupunktur / smertebehandling med nåler :

Muskelakupunktur har som hovedmål å deaktivere triggerpunkter ( hypersensitve punkter i en muskel ) og muskelknuter. Behandlingen viser seg å være meget effektiv på slike plager og våre pasienter kan bli smertefri etter få behandlinger.

I dag er akupunktur landets mest utbredte alternative behandlingsform. Dersom du har spørsmål om våre behandlinger eller ønsker en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter, er det bare å ta kontakt med oss.

Muskelakupunktur akimi asker

Subcutan behandling (overflatisk behandling)

Teknikk utviklet av dr.med Peter Baldry Deaktivering av triggerpunkter med overflatisk, subcutan behandling. En sikker og lite smertefull behandling.

Intramuskulær behandling (dyp behandling)

Deaktivering av triggerpunkter ved å sette nålene mest mulig presist inn i punktet. Man søker en multippel twitch respons i en muskelfiber ved å føre nålen inn i triggerpunktet fra forskjellige vinkler.

Elektroterapeutisk stimulering

Med nålen i triggerpunktet setter man elektroder på nålene og stimulerer med et TNS apparat.

Behandlingen kan være meget effektiv på blant annet:

  • Hodepine
  • Muskelknuter
  • Triggerpunkter ( hypersensitive punkter i en muskel )
  • Muskelstrekk

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Vi tilbyr et variert behandlingstilbud:

Kontakt oss for time idag. Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.