Er du uheldig og får problemer med akutt rygg eller nakke smerter kan vi hjelpe deg så fort det lar seg gjøre. Å komme raskt igang med behandling er svært viktig for å redusere dine smerter og få deg raskest mulig smertefri. Vår kiropraktor tilbyr akutt hjelp med kiropraktikk og hjelper alle som trenger en rask konsultasjon hos oss. Vi har også klinisk ortopediske fysioterapeuter som hjelper deg om uhellet har vært ut og du trenger hjelp.

Vi har bestill time på nett og du kan ringe oss for øyeblikkelig hjelp.


Akutt hjelp kiropraktor akimi asker

Tverrfaglig klinikk som tilbyr akutt hjelp hos kiropraktor

Akimi Asker tilbyr akutt hjelp og er en tverrfaglig behandlings klinikk i Askerhallen ishall hvor vi tilbyr hjelp for alle pasienter. Våre terapeuter har meget bred erfaring innen idrett og arbeidsrelaterte plager. Alle våre terapeuter kan hjelpe deg om du har behov for rask behandling.

Lange åpningstider

Akimi Asker har lange åpningstider mandag – onsdag fra kl 0800 – 2200 og torsdag – fredag fra 0800 – 1600. Vi jobber også stort sett i helgene da våre terapeuter er en del av det medisinske støtteapparatet til Frisk Asker Ishockey. Da kan vi være tilstede på klinikken i forbindelse med ishockey kamp eller i forbindelse med Asker Kunstløp Klubb.