Velkommen til vår kiropraktor på Akimi Asker. Som kiropraktor har man inngående kunnskap i menneskekroppens funksjonelle anatomi, fysiologi og diagnostikken av disse. En kiropraktor er også primærkontakt, noe som betyr at han har rett til å henvise til andre instanser i helsevesenet. Dersom man gjennom en grundig sykehistorie og funksjon undersøkelse avdekker en problemstilling hvor kiropraktikk ikke er den den beste eller mest effektive behandlingsformen, vil man bli henvist til andre behandlere, røntgen, MR eller andre spesialister. Hos Akimi Asker skal du være trygg på at den beste behandlingsforløpet blir satt i gang for dine plager. Vi tilbyr også akutt time fordi rask behandling for disse plagene ofte har stor effekt på smertelindring og bedring for pasientene.


Behandling hos en kiropraktor

Behandling hos kiropraktor forbindes ofte med manipulasjoner av ryggsøylen eller nakken, men kiropraktoren behandler nesten samtlige ledd på kroppen. Nesten halvparten av pasientene som oppsøker oss har vanlige arbeids- og stressrelaterte plager. Noen plager er akutte og noen av mere kronisk natur, men begge deler faller innunder kiropraktorens arbeidsfelt. En funksjonsforstyrrelse i bevegelsesapparatet kan i en del sammenhenger være helt uavhengig av tilstedeværelsen av smerte. Slike tilstander har også ofte meget god effekt av behandling hos kiropraktor.

Hos oss ser vi helhetlig på årsakssammenhengen mellom kroppens funksjon og symptomene du måtte oppleve, og vil med meget stor sannsynlighet kunne avdekkes av en kiropraktor. Vi ønsker alt fra små barn til eldre velkommen til en utredning hos oss.

Kiropraktoren vår har bred kompetanse og erfaring innen kiropraktikk, og jobber daglig med idrettsutøvere for blant annet Frisk Asker Ishockey og Asker kunstløp klubb.

Alle kiropraktorpasienter får trygderefusjon. Se mer på www.helfo.no