Parkering risenga akimi asker kart

Parkering og inngang til Akimi Asker under bygging av ny hall

Det er satt i gang arbeider med bygging av ny ishall på den gamle parkeringsplassen utenfor Askerhallen ishall. I den forbindelse må parkering skje ved Risenga svømmehall og Leikvollhallen ved markert parkering. Se bilde. Det er satt av gratis reserverte plasser til Akimi sine pasienter. Det tar kun ett par minutter å gå til hovedinngang til Askerhallen ishall og Akimi Asker. Hovedinngang skal brukes fra mandag 11 august 2020.

Les mer

Korona virus

Viktig melding om Korona situasjonen – Akimi Asker

OPPDATERT : Som en følge av de pålegg og retningslinjer som har kommet fra Helsedepartementet og Folkehelseinstituttet, er AKIMI Asker nå midlertidig stengt frem til mandag 20.04.20 for fysioterapeuter og kiropraktor. Massasjeterapeut mandag 27.04.20. Nye retningslinjer fra myndighetene med smittevernrutiner kommer oppdatert her. Dette blir en svært krevende situasjon for oss og under er visse retningslinjer vi ber dere følge. De vil oppdateres i løpet av uken.

  • Hold deg hjemme om du har forkjølelse symptomer, feber og lignende.
  • Inngangsdøren til klinikken står åpen og skal ikke lukkes av pasienter.
  • 2 Meter avstand på venterom. Dette vi klargjøre før dere kommer.
  • Vent gjerne utenfor til timen din.

Har du spørsmål eller ønsker råd vedrørende plager, kan du kontakte oss på asker@akimi.no

Vi håper at smittesituasjonen raskt bedrer seg og at vi kan gjenoppta vanlig drift så fort dette er mulig.I mellomtiden, ta vare på deg og dine.

Mvh

Hans Christian, Svein Tore, Rune og Magnus

AKIMI Asker

Norgesmestere frisk akser med akimi asker 2019

Terapeutene fulgte Frisk Asker til NM gull sesongen 2019

Akimi Asker har levert fysikalske tjenester til Frisk Asker i over 15 sesonger. Sesongen 2018- 2019 tok vi NM gull og vi gratulerer Frisk Asker Ishockey for en fantastisk sesong. Vi takker for samarbeidet og gleder oss til neste sesong. Våre fysioterapeuter, kiropraktor og massasjeterapeut bruker mellom 60-90 klokketimer på laget i måneden under sesongen i forbindelse med kamp eller behandling på klinikken. NM gull i 2019 satt vi utrolig pris på.

Les mer

Akilles betnnelse laserbehandling akimi asker

Laserbehandling hjelper mot akilles betennelse

En akilles betennelse kan være veldig plagsomt og irriterende for pasienter. Dette er en veldig vanlig skade for idrettsutøvere og andre vanlige mosjonister kan få dette av forskjellige årsaker. Det vanligste er feilstilling i foten som provoserer akillesen og de utvikler en akilles betennelse. Ny forskning viser at laserbehandling kan forkorte med åtte uker sammenlignet med tradisjonell behandling.

Les mer