Svimmelhet

Svimmelhet en slitsom plage – Akimi Asker hjelper deg !

Svimmelhet behandling Akimi AskerHodeplager og svimmelhet er noe de fleste vil oppleve i løpet av livet, enten i form av hodepine, migrene eller dårligere balanse. Svimmelhet er etter hodepine den vanligste helseplagen hos folk og er et symptom på at kroppens balansesystem ikke fungerer som det skal. Årsaker til svimmelhet kan være sammensatte, men kan ha både muskulære, nevrologiske eller vaskulære opphav.

Svimmelhet kan beskrives og oppleves på mange forskjellige måter: båtfølelse, karusellfølelse, ustøhet, krystallsyke, hodepine, øresus osv. Våre behandleres primære oppgave er å diagnostisere årsaken til ustøheten og hvordan type svimmelhet det er, for deretter å utføre riktig behandling.

Våre terapeuter har bred erfaring med disse symptomene og bruker god tid på å undersøke pasienter med disse plagene. Vi legger stor vekt på hva pasienter forteller oss om disse problemene da de kan være vanskelig å diagnostisere ettersom svimmelhet kan komme av mange årsaker. Men vi på Akimi Asker kan hjelpe deg å bli kvitt ubehaget.

Dersom du ønsker en konsultasjon hos en av våre tverrfaglige terapeuter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Behandling utføres blant annet med disse behandlingsformene :

  • Manipulasjon ( løsne ledd som har låst seg )
  • Leddmobilisering ( tøying av leddkapsel )
  • Muskulær behandling
  • Massasje teknikker
  • Nervemobilisering
  • Smertebehandling med nåler
  • Veiledning, råd og øvelser

Andre eksempler på tilstander vi behandler:

Les om våre andre tjenester

Ønsker du lese om dine smerter og skader kan du finne dem under her

Vi har gratis parkering rett utenfor klinikken og det er korte ventelister og vi har online booking. Akimi Askerhallen ønsker dere hjertelig velkommen til en konsultasjon hos oss.

Kontakt oss for time idag.

 

Skrevet av: Akimi Oppdatert: 29. november 2017