Nm Kunstløp med Akimi Asker som terapeut

Akimi Asker stilte med terapeut til NM i Kunstløp

Akimi Asker sin fysioterapeut Rune Bui-Lorentzen var med Asker Kunstløp Klubb som fysikalsk behandler under NM i kunstløp. Dette var i Askerhallen ishall 10 – 12 januar 2020. Rune var tilgjengelig for alle utøverne i Asker Kunstløp Klubb under mesterskapet. Han hjalp til med forebyggende behandling og akutte skader.

Terapeuten fra Akimi Asker hadde også stand inne i hallen. Her var han tilgjengelig for alle spørsmål knyttet til fysikalsk behandling hos Akimi Asker.

Klinikken har fulgt utøverne i klubben siden 2010 som fysikalske behandlere. Vi har jobbet mye med forebyggende behandling og hatt utøverne i trening her på klinikken i Asker. Det har vært mye fokus på balanse, styrke og stabilitets trening. Noe utøverne har hatt svært godt av. Dette ser vi på isen under konkurranser og trening. Våre terapeuter er også tilgjengelig for rask behandling når akutte skader oppstår.

Akimi Asker har lang erfaring innen toppidretts skader. Våre terapeuter jobber med blant annet med Frisk Asker Ishockey og Asker Kunstløp Klubb. Vi tar i mot alle typer av skader og har korte ventelister på klinikken.

Klinikken holder til i Askerhallen Ishall. Gratis parkering på Risenga og kort vei inn til klinikken.

Vi ønsker Asker Kunstløp Klubb lykke til videre med sesongen 2020.