fbpx
Fysioterapeut Akimi Asker med Frisk Asker 2019 NM gull

Terapeutene fulgte Frisk Asker til NM gull sesongen 2019

Akimi Asker har levert fysikalske tjenester til Frisk Asker i over 15 sesonger. Sesongen 2018- 2019 tok vi NM gull og vi gratulerer Frisk Asker Ishockey for en fantastisk sesong. Vi takker for samarbeidet og gleder oss til neste sesong. Våre fysioterapeuter, kiropraktor og massasjeterapeut bruker mellom 60-90 klokketimer på laget i måneden under sesongen i forbindelse med kamp eller behandling på klinikken. NM gull i 2019 satt vi utrolig pris på.

AKimi Asker har ett tett samarbeid med leger og andre spesialister så spillerne skal få best mulig oppfølging under skader og andre smertetilstander. Etter en evt skade kommer får spillerne oppfølging daglig på klinikken i Asker. De trener rehabilitering og får behandling så de skal komme raskest mulig tilbake på is.

Under en kampdag for Frisk Asker kommer en av terapeutene 2 timer før kamp. Her hjelper vi spillere med skader, smerter og andre problemer, så spillerne skal bli klare til kamp. Skjer det en skade under kamp vil terapeutene hjelpe til til så raskt som mulig. Er man raskt nok her kan vi kutte ned skadefraværet lenge med riktig akutt behandling. Etter kamp vil alle spillerne som trenger hjelp få det de behøver av våre terapeuter.

På klikken har vi topp morderne behandlingsmetoder. Vi har trykkbølge behandling og laser klasse 4. Alle terapeutene har bred erfaring innen idrett, arbeid og stressrelaterte plager. Vi har langt over 50 års toppidretts erfaring til sammen og ønsker alle velkommen til oss uten henvisning fra lege.

Laserbehandling akimi asker NM gull